DKDE

Elevation III

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x180 cm

Stort maleri i skønne røde blå grønne farver - Elevation IIIStore malerier til stuen og hjemmet - Elevation IIIStore malerier til stuen - Elevation IIIStore malerier til væggen i stuen - Elevation III
Elevation III maleri er et smukt farverigt stort værk, der giver farver på væggen i dit hjem.

Et maleri som passer rigtigt fint ind i lyse moderne skandinaviske boliger.

Kompositionen indeholder en god farvebalance mellem de lyse og mørke toner i farverne. Der er en god afveksling af sammenflydende og skarpt adskilte farveområder. De utallige små detaljer give masser at kigge på, når du nærstuderer værket. Og billedelementerne fungere også fint samme set på afstand.

Et kunstværk du får stor glæde af, og vender tilbage til igen og igen for at finde nye perspektiver.

Udgangspunktet er en idé, der tager afsæt i en forestilling om farver der ekspanderer og udvikler sig, og skaber et næsten kosmisk univers i en eksplosion af farver.

Fremstillingen er foregået i en løbende uafbrudt proces. I første omgang er malingen placeret på lærredet i en blanding af farvetoner, kombineret med grundlinjer og figurer. Herefter er motivet skabt ved hjælp af maleinstrumenter som spartler og pensler. Til sidst er små detaljer tilføjet indtil maleriet står som ønsket.

I forbindelse med produktionen er der brugt forskellige medier og maling i både flydende og fast form.

Maleriet har gode kunstnermaterialer som grundlag: Et stærkt, tykt lærred i en høj bomulds/hør kvalitet. Og en ramme der er 40 mm høj, fremstillet i europæisk stavlimet fyrtræ.

I videoen kan du få flere indtryk af kunstværket:
Til Elevation III i webshoppen
lock