DKDE

Diversity V 

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

40x120 cm

Moderne abstrakt maleri - Diversity VModerne abstrakte malerier til stuen - Diversity VModerne abstrakte malerier i flotte farver - Diversity VModerne abstrakte malerier - Diversity V
Diversity V er et flot maleri med masser af farver. Det er skabt i et abstrakt kunstunivers. Hvor farver, lys og skygger afbilleder et værk med en fin dybde.

Farverne i maleriet er stærke med undertoner i nuancer, der dels står skarp overfor hinanden, dels smelter sammen i glidende overgange. En god balance mellem mørke og lyse farveområder.

For at skabe optimal dybde i kunstværket, så er der på lærredet lagt en struktur med bjerge og dale. De er anvendt til fremhæve særlige områder, hvilket betyder at det samlede indtryk næsten er tredimensionelt.

Motivet har udgangspunkt i tanker om farvernes betydning i vores hverdag.

Processen i forbindelse med fremstilling af det her maleri har været ret omfattende, og det har taget lang tid at lave. Med strukturlag, farvegrundering, 4 lag maling, slutfinish, og toplak så har der været taget kærlig hånd om værket.

Der er anvendt flere forskellige typer maling i høj kunstnerkvalitet, lærredet kommer fra Italien og blindrammen er produceret af europæisk limtræ i fyr.

Kanten på maleriet er 2 mm højt og malet sort.
Til Diversity V i webshoppen
lock