Diversity IV

Materiale: Akryl på canvas
Størrelse: 40x120 cm

Diversity IV er et farverigt maleri med et figurativt motiv. Det vil bringe farve ind i værelser eller stuer med både mørke og lyse vægge.

Maleriet er produceret i kraftige farver. Der er en blanding af farver som er skarpt afgrænset, og farver der flyder sammen. I en blanding af mørke og lyse farver, i både kolde og varme farvetoner.

Strukturen er meget kraftig synlig, og giver en tydelig afgrænsning mellem maleriets forskellige del-elementer. Samlet betyder det, at man får et næsten 3-dimensionelt indtryk med stor dybde og masser af dybe skygger og liv i motivet.

Motivet er opstået i en leg med farver og struktur. Og der er blevet malet i mange omgange for at give det helt rigtige udtryk. Titlen henviser til de store variationer i farver og farvetoner, som bliver suppleret af mere neutrale og mørkere områder.

Fremstillingen er sket med anvendelse af maling med en almindelig konsistens. Og dybden er produceret ved hjælp af flydende maling i lysere og mørkere toner. Til at få malingen på lærredet har jeg anvendt forskellige værktøjer – pensel og spartel.

Maleriet har en blindramme med en standard 2 mm dybde, hvor kanten er malet sort. Det er muligt at sætte en svæveramme på hvis det ønskes.