DKDEatch

Deflection I

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

80x180 cm

Stort maleri med farver i flotte nuancer - Deflection I 80x180 cmFarverige store malerier til stuen - Deflection I 80x180 cmFarverige store malerier - Deflection 80x180 cmFarverige store malerier med flotte detaljer - Deflection I 80x180 cm
Deflection I er et stort abstrakt maleri i dejlige kraftige farver. Maleriet passer godt ind i værelser og stuer med masser af plads, på vægge i både mørke og lyse farvetoner.

Der er en blanding af lyse og mørke farver, der giver både skarpe kontraster og glidende overgange. På grund af meget fine farvelag, så har værket en meget svag struktur. Den er formet i samme mønster som lærredet. Maleriet har en markant dybde med et utal af små detaljer og effekter.

Baggrunden for motivet er rent abstrakt. Med specielle farver i lilla, rød, grøn og blå som udgangspunkt, er der blevet tilføjet forskellige farvevariationer. Indtil jeg har været tilfreds med slutresultatet.

Titlen forklare begrebet”afbøjning” i de dejlige farver og klare kontraster imellem farverne.

Maleriet er lavet ved hjælp af airbrush maling, som er bearbejdet med forskellige malemedier. Malingen er fordelt på maleriet ved hjælp a vinkling af lærredet.

Maleriet har en bred blindramme. Den er malet hvid.
Til Deflection I i webshoppen
lock