DKDEatch

Altitude III

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x100 cm

Modern art - Altitude III paintingWall painting - Altitude IIIGallery Art by Lønfeldt - Altitude IIIPainting artist Michael Lønfeldt - Altitude III
Altitude III maleri er et inspirerende stort kunstværk i kraftige farver.
Det er et godt match til lyse vægge i boliger, indrettet i den skandinaviske åbne stil.

Formsproget er abstrakt. Hvor det er farvetonerne, linjerne og de organiske figurer, som efterlader et stærkt næsten overvældende indtryk af en farveeksplosion. Maleriet indeholder et godt mix af lyse og mørke farveområder, kombineret med utallige små fine detaljer der gør værket interessant. Et maleri der fungerer godt både se helt tæt på og længere væk.

Udgangspunktet for udviklingen af motivet er en abstrakt forestilling om, hvordan farver, linjer og elementer kan iscenesættes i et univers med en stor dybde. Hvor farverne virker udforskende og ekspanderende.

Fremstillingsprocessen er forløbet i et langt uafbrudt tidsafsnit. Maling og medier er først spredt ud på lærredet, i forhold til hvordan motivet skal se ud. Derefter er der brugt forskellige metoder og værktøjer til at frembring de ønskede effekter, farvespillet og de mange små detaljer.

I processen er der blevet anvendt kunstnermaling i en meget høj kvalitet, i forskellige densiteter.

Det her maleri er produceret på en solid 20 mm høj blindramme lavet af stavlimet fyrtræ. 

Se flere detaljer af maleriet her i videoen:
Til Altitude III i webshoppen
lock