DKDEatch

Abstract Colors VI

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x100 cm

Farverigt maleri i røde farver - Abstract Colors VIRøde malerier til væggen i stuen - Abstract Colors VIMaleri i røde farver - Abstract Colors VIModerne malerier i røde farver - Abstract Colors VI
Abstract Colors V maleri er et stort værk i dejlige røde farver.
Et maleri der giver masser af farver på væggen. Det er især velegnet til lyse stuer, hvor det vil være et naturligt samlingspunkt.

Det her motiv er udviklet i et nonfigurativt kunstunivers, hvor den røde farve og dens farvenuancer udgør fundamentet i værket. Det bliver suppleret af mindre farveområder og geometriske former i blå, grønne og lilla farvetoner, hvilket giver maleriet masser af detaljer og en flot dybde.

Samlet har kunstværket et afbalanceret udtryk, med en komposition der tydeligt viser signaturen fra kunstneren.

Maleriet er opbygget i 6 forskellige lag, hvor farver og elementer skiftevis er anvendt, indtil motivet har stået færdigt.

Metodemæssigt er det enkelte lag bygget op hver for sig. Så er det lagt til tørring, hvorefter næste lag er lagt på. Endeligt er den sidste finish påført. Der er blevet brugt forskellige redskaber – pensler og spartler – i processen.

Der er kun brugt kunstnermaterialer i den absolut højeste kvalitet: Maling i forskellige densiteter, kunstnerlærred fra Italien, og en blindramme af limet fyrtræ.
Til Abstract Colors VI i webshoppen
lock