Kunstkatalog - med malerier af kunstner Michael Lønfeldt
21780
page-template-default,page,page-id-21780,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Kunstkatalog

Aktuelt kunstkatalog med mine malerier

Jeg laver mange malerier. Og der bliver derfor løbende skiftet ud i fotos og tekster.

Derfor har jeg her på siden samlet mine kunstkataloger. De indeholder et udvalg af de malerier, der skiller sig ud.

Jeg laver rigtigt mange malerier. Og da jeg løbende skifter ud i fotos, tekster og malerier til salg på hjemmesiden, så kan det være svært for interesserede at følge med i hvordan motiver og farver udvikler sig.

For at give et overblik over de vigtiste kunstværker, der viser udviklingen i motiver og farver, og viser en retning for hvor jeg bevæger mig hen rent kunstnerisk.

Så har jeg her lavet kunstkatalog for de forskellige perioder. Det enkelte kunstkatalog kan tidsmæssigt spænde over et helt år, eller også kortere perioder.

Det enkelte katalog kan tidsmæssigt spænde over et helt år, eller også kortere tidsrum i de perioder hvor der sker en markant udvikling.

Via linket der er er mulighed for at åbne kunstkatalogerne direkte, eller downolade dem så de kan gemmes til senere brug.

Kataloget for 2017 Autum giver et overblik over de malerier der er lavet i perioden august til november 2017.

Malerierne indeholder en stor homogenitet i kompositionerne. Med en vekselvirkning mellem lyse og mørke farver og farvetoner. Hvilket giver en blanding af skarpe kontraster og motivområder, hvor farverne er tonet ind i hinanden.

Der er primært anvendt samme medier hele vejen igennem, og den primære forskel mellem malerierne ligger i de farver, der er anvendt.

Kataloget for 2017 Summer viser en større stabilitet i kvaliteten af malerierne.

eksperimenteringen med fremstilling af malerierne er færdig, og jeg har valgt de metoder og redskaber som jeg fremover vil bruge.

Farver og motiver bliver også mere ensartede i karakteren. Men der bliver stadigvæk anvendt meget stærke farver, og det vil der også vil blive fremover.

Kataloget for 2017 Spring viser en periode i foråret med yderligere skærpelse af den kunstneriske profil. Hvor der er blevet yderligere fokuseret på rene abstrakte motiver med klare, kraftige farver og skarpe kontraster.

De overvejende små malestudier er rene farvesymfonier. Både med komplementære og tertiære farver der står skarpt op imod hinanden, og så med næsten monochrome malerier.

Fælles for alle malerier er, at de har en livlighed og en detaljerigdom, som ikke tidligere er set.

Kataloget for 2016 viser en markant udvikling i motiver og farver – en skærpelse af det kunstneriske univers.

Hvor der det tidligere år er blevet eksperimenteret meget med mange forskellige materialer og farver. Og motiver der både er abstrakte og figurative i deres udtryk, med hjælp af streger og skitser.

Så viser 2016 klare tendenser henimod kunstnerisk skabelse af rent abstrakte motiver. Med udbredt brug af klare og skarpe kontraster mellem farver og farvetoner.

Læs om hvordan de store malerier er lavet:
Se og læs om mine store malerier
Læs artikler på bloggen:
Til bloggen
Alle malerier i webshoppen:
Til webshoppen
Til forsiden:
Til forsiden