Malerier til salg Evolution V

Køb mine malerier online

Når du køber malerier hos mig online i webshoppen eller hjemme hos mig selv, så er du garanteret en række fordele, der gør det lettere for dig.

Hvad får du når du køber hos mig?

Et unikt kunstværk der ikke findes andre af – det er kun DIG der har det

En eksklusiv kvalitet – jeg bruger kun kvalitetsmaterialer, der er beregnet til malerier

Gratis levering på alle køb i Danmark til brofaste øer

30 dages fuld returret på alle malerier købt direkte hos mig

Alle malerier er klar til ophængning

Et unikt kunstværk der ikke findes andre af

Køb mine malerier online og få unikke kunstværker der giver liv i boligen. Og jeg laver IKKE reproduktioner hvor samme motiv bliver kopieret igen.

Det er derfor kun dig som køber det, der kan bruge det i din indretning til at skabe din helt egen specielle stil. Og hverken familie, venner eller naboer har mulighed for at efterligne den.

Køb mine malerier online - Art by Lønfeldt

Langt de flest online butikker og fysiske butikker der reklamerer med “originale” malerier sælger i virkeligheden kopier, hvor den kunstneriske værdi er minimal.

Reproduktionerne fremstilles på kunstfabrikker i Østen, hvor specielt Kina er meget brugt. Det sker ikke altid under de samme forhold som vi arbejder under herhjemme.

Malerne arbejder ofte 12-16 timer i døgnet uden ret mange pauser, og de har kun ganske få feriedage i løbet af et år. De arbejder i bygninger hvor manglen på helt basale forhold er stor. Det kan f.eks. være lokaler hvor der ikke er glas i vinduerne, eller komplet fravær af radiatorer.

i Danmark har vi også et par masseproducerende kunstfabrikker. Der er ansat danske kunstnere, som under pseudonym fremstiller kopier ud fra et motiv.

Det er ikke let umiddelbart at spotte, om der er tale om en reel eller fiktiv en kunstner, og om et maleri er en kopi eller et unikt stykke kunst.

Farverige malerier i en eksklusiv kvalitet

Som andre kunstnere så bruger jeg også kun maling, materialer og hjælpemidler der er beregnet til malerier, og i en meget høj kvalitet.

Indenfor kunstnermaling er der 3 forskellige kvaliteter: Skolekvalitet, studiekvalitet og kunstnerkvalitet.

Hvor høj en kvalitet en kunstnermaling har afhænger af hvilke pigmenter der bliver brugt, hvor stor andelen af pigmenter er i forhold til fyldstoffer, samt hvilken bindertype der er valgt.

Den bedste kvalitet anvender de mest kostbare pigmenter, består enten fuldstændig eller næsten udelukkende af pigmenter, og indeholder kun lidt eller slet ingen fyldstoffer.

Køb unikke malerier i en eksklusiv kvalitet

Skolekvaliteten er ikke egnet til rigtige kunstværker, der bliver brugt i indretningen af hjemmet. Den dårlige kvalitet medfører problemer med at blande med andre farver, malingen kan ikke holde struktur, og så mangler farverne lysægthed, dækkeevne, farvestyrke og gennemsigtighed.

Studiekvalitet er en grundlæggende maling, der bliver anvendt til grunding af lærreder og uigennemsigtige flader. Det er en fornuftig kvalitet, der har de egenskaber at farverne kan blandes, og de holder den struktur der bliver lavet. Farverne har dog problemer med at vise en ordentlig gennemsigtighed hvis de ikke bliver blandet med gel eller medium.

Kunstnerkvalitet er toppen af poppen med stor lysægthed, stor dækkeevne, kraftig farvestyrke og stor gennemsigtighed. Det giver mig mulighed for at lave farverige malerier med meget fine detaljer, flotte farvespil og stor dybde. Og så sikre den høje andel af pigmenter, at malerierne får en lang holdbarhed, uden at farverne begynder at blegne, eller malingen skaller af.

Jeg anvender kun studiekvalitet og kunstnerkvalitet.

De lærreder jeg anvender har en god kvalitet, og er fremstillet af bomuld eller hør. Den billige lærredstype med 100% polyester bruger jeg ikke, da kvaliteten er for dårlig.

Som mange kunstnere slutter jeg altid af med et lag beskyttelse i form af lak eller gel. Det betyder at maleriet holder i mange år, og det gør rengøringen lettere.

Gratis levering

Gratis levering på alle køb af unikke malerier i Danmark til brofaste øer – transport af kunstværker kræver en kompetent og forsigtig pakning og håndtering. Jeg pakker derfor altid malerierne grundigt med beskyttelseshjørner, papir, bobleplast og pap, for at sikre en optimal beskyttelse. Og hvis det alligevel går galt, så tager jeg risikoen.

30 dages fuld returret

Køb mine malerier online og få 30 dages fuld returret på alle billeder købt direkte hos mig – selvom du har været på besøg hos mig, og set maleriet inden du får det med hjem, så kan der være stor forskel på, hvilket indtryk det giver i forskellige rum på grund af farver på væggen, møbler og nips. Derfor har du mulighed for indenfor 30 dage at sende det retur og få dine penge tilbage.

Klar til ophængning

Klar til ophængning – det er vigtigt med en solid og fleksibel ophængning, hvor der samtidig er mulighed for justeringer. Alle farverige malerier er derfor monteret med kraftige beslag specielt fremstillet til malerier, og til selve ophængningen bliver der anvendt en ståltråd. Det betyder du kan justere højden samtidig med du hænger det op.

Læs artikler på bloggen:
Læs om de store malerier:
Alle malerier i webshoppen:
Retur til forsiden:
Luk menu
×

Kurv