Kunstkataloger

Michael Lønfeldt

Art Book 2018 Summer - kunstner Michael Lønfeldt

Jeg laver rigtigt mange malerier. Og da jeg løbende skifter ud i fotos, tekster og malerier til salg på hjemmesiden, så kan det være svært for interesserede at følge med i hvordan motiver og farver udvikler sig.

Derfor har jeg her på siden samlet mine kunstkataloger. De indeholder et udvalg af de malerier, der skiller sig ud.​

Udvikling
Maleteknik
Farver
Motiver

For at give et overblik over de vigtiste kunstværker, der viser udviklingen i motiver og farver, og viser en retning for hvor jeg bevæger mig hen rent kunstnerisk.

Så har jeg her lavet kunstkatalog for de forskellige perioder. Det enkelte kunstkatalog kan tidsmæssigt spænde over et helt år, eller også kortere perioder.

Det enkelte katalog kan tidsmæssigt spænde over et helt år, eller også kortere tidsrum i de perioder hvor der sker en markant udvikling.

Via linket der er er mulighed for at åbne kunstkatalogerne direkte, eller downolade dem så de kan gemmes til senere brug.

Kataloget indeholder malerier der er meget homogene i forhold til mine tidligere værker. Både med hensyn til motiver og farver. Og med fokus på at motiverne virker godt set både helt tæt på og på afstand.

De er alle er laver efter samme metode med anvendelse af forskellige medier. Der fremhæver farvernes egenskaber med en stor klarhed og kraft i udtrykket. Og samtidig er der lagt vægt på en blanding af skarpe kontraster, der bliver komplementeret af sammenflydende farveområder.

Desuden tilfører de anvendte medier og værktøjer en masse små fine detaljer, som giver et varieret udtryk i værkerne.

Se og download kataloget her:

Malerierne i kataloget for 2017 Autum viser en stor grad af homogenitet i anvendelse af farver og motiver. Processen med at finde ind til kernen af den kunstneriske stil og signatur er i denne omgang afsluttet.

Stilmæssigt befinder jeg mig i et rent abstrakt univers, hvor der bliver lagt vægt på stærke farver. Kombineret med en blanding af skarpe kontraster og farver der flyder let sammen. Suppleret af organiske former.

Se og download kataloget her:

Kataloget for 2017 Summer viser en større stabilitet i kvaliteten af malerierne.

eksperimenteringen med fremstilling af malerierne er færdig, og jeg har valgt de metoder og redskaber som jeg fremover vil bruge.

Farver og motiver bliver også mere ensartede i karakteren. Men der bliver stadigvæk anvendt meget stærke farver, og det vil der også vil blive fremover.

Se og download kataloget her:

Kataloget for 2017 Spring indeholder malerier, hvor det er tydeligt, at jeg befinder mig midt i processen med udvikling af teknikker farver, motiver og figurer.

Se og download kataloget her:

Kataloget for 2016 viser udsnit af de malerier jeg har lavet fra starten og indtil slutningen af 2016.

Der er brugt mange forskellige teknikker, materialer, malinger og værktøjer. En eksperimenterende fase hvor det vigtigste har være udvikling af den kunstneriske formåen.

Se og download kataloget her:

Se de malerier jeg laver

Jeg laver farverige abstrakte malerier, som giver liv og farver på væggene i dit hjem.

Alle malerier er unikke. Og der bliver kun anvendt de bedste materialer - topkvalitet maling, kraftigt lærred fra Italien og europæisk stavlimet fyrtræ til blindrammen.

Her kan du se flere fotos af malerierne, og læse om hvad der er baggrunden for motivet, samt hvordan maleriet er fremstillet.